POISED-tutkijoiden EnAct-hanke järjestää Arto O. Salosen luennon 1.12. klo 17–21 Zoomissa

Tunnettu kestävämmän tulevaisuuden visionääri ja puhuja, apulaisprofessori Arto O. Salonen (Itä-Suomen yliopisto) johdattaa luennolla arjen ympäristöaktivismin monitahoisuuteen ja sivistymisen myötä avautuviin mahdollisuuksiin. Luento-osuuden jälkeen seuraa yleinen keskustelutilaisuus.

Tilaisuus toteutetaan Zoomissa. Linkki löytyy tapahtumasivulta ja EnAct-hankkeen sivuilta. Luentoa on mahdollista seurata myös Sampolan Auditoriossa yhdessä EnAct-hankkeemme tutkijoiden kanssa. Auditoriossa edellytämme kasvomaskien käyttöä, ja niitä on saatavissa myös auditorion ovilta. Tule paikalle vain terveenä, ja muistetaan kasvomaskien käytön ohella pitää huolta turvaväleistä. Pidetään yhdessä huolta toisistamme!

Lämpimästi tervetuloa!